SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Pancar Bedelleri Ödendi

Pancar Bedelleri Ödendi
Bu haber 02 Mart 2023 - 10:37 'de eklendi ve 60 views kez görüntülendi.

Amasya Şeker Fabrikası tarafından yapılan açıklamada; 69. Pancar Kampanyası bedeli ödenecek pancar bedelinin 1 milyar 15 milyon TL olduğu, bugüne kadar 902 milyon TL ayni ve nakdi ödeme gerçekleştirildiği, Kalan pancar bedelinin ise 113 milyon TL olduğu ve Kalan pancar bedellerinin  21.02.2023 Salı Günü kendilerine bağlı tüm bölgelerde aynı zamanda çiftçilerimizin hesaplarına yatırılacağı, Havuz hesaplarının ise 23.02.2023 Perşembe Günü hesaplara geçeceği açıklandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özarslan;

“Yüce Mevla, pancar bedellerinin tüm çiftçilerimize güle güle yemeyi ve hayırlı işlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Pancar ekerek hem ülkemiz ekonomisine hem fabrikamıza katkıda bulunan tüm çiftçilerimize teşekkür ediyoruz. Bizler büyük bir aileyiz. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu vesileyle içerisinde bulunduğumuz 3 ayların, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. 6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizde etkisini gösteren deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için Allah tan rahmet, yakınlarına ve necip milletimize sabır ve baş sağlığı dilerim. Milletimizin tek yürek olarak bir araya geldiği bu zor günlerde, yaraları sarmak için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” Dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA